Vilkor

Betaling 
DIBS gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle online. Ved at besvare et par spørgsmål, identificerer du nemt, og du kan vælge den betalingsmetode, der passer dig bedst.

Du kan også vælge at forudbetale mod faktura.

Betalingsbetingelser

Vi bruger DIBS som betalingsmægler og tilbyder kort betaling.

Fulde betalingsbetingelser kan findes på www.dibs.dk

Levering

Ved bestilling af lagervarer i hverdage er vores mål at varen bliver afsendt indfør 1-2 arbejdsdage og forventes at ankomme 2-3 dage senere. Leveringstider er beregnet og vi garanterer ikke at varerne ankommer inden for det angivne antal hverdage siden forsinkelser kan forekomme. Leveringproblemer, som vi er gjort opmærksomme på, informerer vi om hurtigst muligt, hvis du har angivet en e-mail-adresse hvor vi kan kontakte dig. I tilfælde af store forsinkelser, som Seaside Bike kan påvirke, har kunden ret til at annullere købet. Eventuel forudbetaling vil blive refunderet inden for 30 dage, hvis forbrugeren på godkendte grunde trækker købet tilbage.

Fuld retur er gyldig inden for fjorten dage fra datoen for ordrebekræftelse, forudsat at produktet ikke er brugt og i ny stand i sin originale emballage. Returforsendelsen betales af kunden.

Returadressen er Seaside Bike AB, Spikgatan 15, 211 24 Malmö, Sverige. Tlf. +46 (0)40-44 00 33

Fortrydelseret 

Fortrydelseretten gælder, når varerne returneres i stort set uændret tilstand senest 14 dage fra leveringsdatoen. Kunden har ret til at åbne pakken og undersøge produktet. Kunden skal levere tilbage produktet til den angivne returadresse. Eventuel forudbetaling vil blive refunderet inden for 14 dage, hvis forbrugeren på godkendte grunde trækker købet tilbage.

Seaside Bike AB, Spikgatan 1, 211 24 Malmö, Sverige. Tel. +46 (0)40-44 00 33

Ved leveringskader 

Kunden er forpligtet til at kontrollere, at varerne ikke har nogen skade ved levering. Hvis kunden opdager beskadigelse af emballagen ved levering, skal en besked sendes direkte til afsenderen eller leveringsstedet for at garanti for leveringsskader skal være gyldig. Ansøgningen skal ske til Seaside Bike inden for en rimelig frist.

Garanti

  • Alle cykler kommer med 5 års garanti på stelbrud. For bremser, gear, motor, batteri, display, boks, hjul, etc. er garantiperioden 1 år.
  • Garantien forlænges ikke ved udskiftning af dele.
  • Garantien omfatter at Seaside Bike vil sende de reservedele, der er nødvendige til kunden, der på egen hånd udskifter dele, eller efter aftale med værksted i lokalområdet.

Garantien dækker ikke

  • Garantien dækker ikke, kæde, wire, dæk, slanger, skærme, og kædeskærm. Som fejl betragtes ikke normal fine-tuning eller tilpasnings af gear og bremser, spænding af ege eller efterspænding af løse møtrikker og bolte eller normal slitage.
  • Garantien dækker ikke fejl som følge af. fx forkert installation, brug, fugt, slid, dårlig vedligeholdelse / ledelse, overbelastning eller ydre skader.
  • Garantien dækker ikke erstatning for direkte eller indirekte tab, grundet håndteringsfejl.
  • Garantien dækker ikke refundering til kunden for installation eller anden form af omkostninger til reperationsarbejde
  • Batteri på elcykeln må ikke udsættes for ekstrem varme eller vand.
  • Når cyklen ikke er i brug, skal batteriet opbevares tørt og i stuetemperatur.
  • Batteriet skal oplades en gang i mellem, selv hvis den ikke bruges i længere tid, for at bevare sin fulde kapacitet.

OBS! Tænk på at cykle med omhu. Svære bump som fortau, støder eller ujævne overflader kan skade cyklen. Gentagende kørsel ved høj hastighed over kanter og bump kan medføre, at rammen svækkes. Dette gælder også for overlasting. (Max belastning i kasse 100 kg plus fører ca. 80 kg.) Cyklen er lavet til normal bykørsel og er ikke et terrænkøretøj.

Andre garantibetingelser

Dato for køb på kvittering er gyldig som købsdato. Hvis kunden ikke melder ud evt. skader inden for garantiperioden, mister kunden ret til garanti. I tilfælde af skade eller andre fejl i produktet er kunden forpligtet til straks at begrænse yderligere skader, der måtte opstå som følge af fortsat brug.

Seaside Bike AB vil, i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne, afhjælpe fejlene hurtigst muligt. Hvis Seaside Bike AB ikke kan afhjælpe fejlene inden for 60 dage, vil kunden sammen med Seaside Bike AB blive enige om forlig. Sådan afregning overstiger ikke kundens omkosting for varen.

Tvist

Tvister vedrørende fortolkningen eller anvendelsen af ​​disse garantibetingelser skal parterne i første omgang søge ved forlig. Hvis ikke muligt så kan kunden henvende sig til ankenævn. Dansk lov er gællened vedr. fortolkning og påstand om alle rettigheder og forpligtelser som følge af / som i nogen henseende er relateret til ovenstående garanti.