Om os

Hvem er Seaside Bike?

Varemærket Seaside Bike er i 2024 blevet opkøbt af nye ejere. Ingen ændringer vil ske på modellen Signature, og den vil blive produceret på samme fabrik med nogle mindre justeringer, såsom kembad på visse komponenter, anden behandling af trækassen osv., men ingen større ændringer i specifikationen. Leveringer vil begynde fra august 2024. Mere information kommer i løbet af juni 2024.

Hvordan opstod navnet Seaside Bike?

Navnet Seaside Bike kommer fra det miljø, hvor grundlæggerne voksede op og vendte tilbage til som voksne. Skanör-Falsterbo er en by omgivet af smukke strande og hav. Inspirationen kommer fra etablerede svenske cykelmærker som Skeppshult, Sjösala osv., så det oprindelige navn var faktisk Sjösida Cykel. Da grundlæggerne havde planer om salg uden for Sverige, besluttede de sig for det internationale navn Seaside Bike.

Hvornår og hvorfor familiecykler?

Ideen opstod, da oprindelige grundlægger så sit eget behov for et smartere transportmiddel og ønskede noget, der ikke fandtes på markedet på det tidspunkt. Hvis det ikke findes, må man gøre det selv! Den første sending cykler ankom i 2016 og var stort set allerede solgt, før de ankom. De oprindelige grundlægger byggede cyklerne i en garage i Falsterbo.
Efterspørgslen efter noget nyt på markedet var større end forventet, og Seaside Bike måtte anskaffe sig større lokaler i Malmø og ansætte mekanikere. I 2018 blev den første egenudviklede familiecykel lanceret sammen med hollandske partnere, og i 2021 havde vi udviklet en helt ny cykel, Signature.
Målet er og har altid været at tilbyde en familiecykel, der er æstetisk tiltalende, nem at bruge, god sikkerhed for børn og så vedligeholdelsesfri som muligt med nutidens teknologi. Alt dette til den rigtige pris.
Velkommen til Seaside Bike!