Om os

Hvem, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan?
Dette er Seaside Bike!

Hvordan opstod navnet Seaside Bike?

Navnet Seaside Bike kommer fra det miljø, hvor grundlæggerne voksede op og vendte tilbage til som voksne. Skanör-Falsterbo er en by omgivet af smukke strande og hav. Inspirationen kommer fra etablerede svenske cykelmærker som Skeppshult, Sjösala osv., så det oprindelige navn var faktisk Sjösida Cykel. Da grundlæggerne havde planer om salg uden for Sverige, besluttede de sig for det internationale navn Seaside Bike.

Hvem er Seaside Bike?

Micael er CEO og grundlægger. Med fokus på at skabe noget unikt til den moderne familie og en teknisk baggrund er han hjørnestenen i Seaside Bike AB.
Christopher er partner. Han er en altmuligmand med fokus på salg og marketing.
Mikael er hovedmekaniker og har været med næsten fra starten. Han bygget og serviceret cykler.
Torbjörn er bestyrelsesformand og medstifter. Tager sig af administration og de fleste ting med vores danske forhandlere.
Andreas er hjernen bag vores hjemmeside og ordre- og forretningssystem.
Rhino er en lagerhund. Han er for det meste i vejen, men bringer masser af glæde til alle her.

Hvornår og hvorfor familiecykler?

Ideen opstod, da Micael så sit eget behov for et smartere transportmiddel og ønskede noget, der ikke fandtes på markedet på det tidspunkt. Hvis det ikke findes, må man gøre det selv! Efter at Micael havde præsenteret ideen om Seaside Bike for Torbjörn, besluttede de sig for at gøre det. Den første sending cykler ankom i 2016 og var stort set allerede solgt, før de ankom. Micael og Torbjörn byggede cyklerne i en garage i Falsterbo.
Efterspørgslen efter noget nyt på markedet var større end forventet, og Seaside Bike måtte anskaffe sig større lokaler i Malmø og ansætte mekanikere. I 2018 blev den første egenudviklede familiecykel lanceret sammen med hollandske partnere, og i 2021 havde vi udviklet en helt ny cykel, Signature.
Målet er og har altid været at tilbyde en familiecykel, der er æstetisk tiltalende, nem at bruge, god sikkerhed for børn og så vedligeholdelsesfri som muligt med nutidens teknologi. Alt dette til den rigtige pris.
Velkommen til Seaside Bike!

En artikel af Sydsvenskan for dem, der vil læse endnu mere: Klik her!